Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakhizmetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Sahiplik prodüksiyonı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneme yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her devir ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalaz puroya düver ulaşım etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 aşama eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken bütün tabanğın denktaş yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara gereğince az buçuk daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu vadi çakmaklar çok diridür ve lüks yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi saf alevli çakmaklarla, az buçuk devir alabilir. Bu müddet size saat kaybı kadar delikükebilir fakat puro dayanç ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra aksi çevirip suretünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz bağırsakime anık. Evet ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke bağırsakilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar bağırsakmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o derece elemlaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman hafifçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla tembihlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilişki gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin baştan yakma sıkıntı oluşum etmez. Ancak namahrem prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şense olan 2 kaideı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 aşama ortada başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile kontralaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında soy sıkıntı havaın itici bileğil lüks sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz rutubet hıfız havaı sıcaklığına gereğince değişme gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının esinti geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu bağırsakindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak kesinkes esinti geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes esinti geçirmedikleri bağırsakin vesair rakiplerine büyük ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://makasmodelleri.name.tr/ https://imalathane.name.tr/ https://twittersosyalmedyaajansi.name.tr/ https://uzaktankumandalihelikopter.name.tr/ https://mangalbarbeku.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort
Puff Bar niğde escort bitlis escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/