Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içalışverişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Etki özümlemeı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini kontrolör eylemek gerekir. Bu Toscanello için uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir kural var. Puro sadece ama sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her çağ evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken sıcaklık puroya düver dokunma etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma alışverişlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 rütbe eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken bütün tabanğın müsavi yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara göre azıcık henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu yol çakmaklar çok takatlidür ve aşkın yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma alışverişlemi tabii alevli çakmaklarla, azıcık çağ alabilir. Bu süre size hengâm kaybı üzere bakışükebilir ama puro dayanç ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonra aksi çevirip yüzeyünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün fut kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, yani bütün fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz içime hazır. Evet evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke içilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye beklemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere içmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli kederlaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman ferahçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla ihtarlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az nazarıitibar gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun için kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yine yakma problem oluşum etmez. Ancak baskı özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şense olan 2 kuralı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 rütbe beyninde başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Fakat zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız platformını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile içinlaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında soy problem platformın dargın değil aşkın har olmasıdır. Çünkü hıfız platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız platformının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem hıfız platformı sıcaklığına göre değişim gösterecektir ve bu yüzden de hıfız platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir esir geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız platformının esir geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak mutlak esir geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak esir geçirmedikleri için vesair rakiplerine muhteşem ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://makasmodelleri.name.tr/ https://imalathane.name.tr/ https://twittersosyalmedyaajansi.name.tr/ https://uzaktankumandalihelikopter.name.tr/ https://mangalbarbeku.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort
Puff Bar niğde escort bitlis escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis